Webdesign Hilversum

Ben je net voor jezelf begonnen en ben je op zoek naar een webdesigner in de omgeving van Hilversum? Of is jouw huidige website toe aan een restyling en wil je dat de website aan alle belangrijke criteria voldoet als SEO zoekmachine optimalisatie, responsive design en snelheid? Webstation is een professioneel webdesign en grafisch ontwerp bureau dat bouwt en onderhoudt moderne en goed gekwalificeerde websites en webshops.

Het succes van een onderneming begint online. Daarom is tegenwoordig niet meer voor te stellen dat een onderneming geen website op internet heeft staan. Belangrijke aandachtspunten voor een goed webdesign zijn; dat potentiële klanten jouw bedrijf weten te vinden op internet via de zoekmachines, dat de website snel is en gebruiksvriendelijk (user experience, user interface) en dat het webdesign er mooi en overzichtelijk uitziet op zowel desktop, laptop, tablet en telefoon, ookwel responsive.

Dit zijn tevens de belangrijkste criteria voor je ranking in de zoekresultaten. Een website die niet aan deze wensen voldoet heeft een minder grote kans bovenaan te eindigen in het zoekresultaat, dan een website hier wel aan voldoet. De website wordt niet gestraft door Google, maar de websites die wel voldoen worden beloond en krijgen daardoor een hogere waardering.

Webstation verzorgt websites, webdesign en webshops nabij Hilversum

Wij verzorgen het gehele traject rondom de ontwikkeling van websites, domein en hosting, waar jouw onderneming ook gevestigd is, in Hilversum of daarbuiten. Heb je al een hosting provider? Onze overstapservice is gratis en je hoeft er zelf niets voor te doen. Webstation regelt alles en zorgt dat het pakket klaar staat voor vertrek. Het is wel zo gemakkelijk, alles wordt voor je geregeld. Wij begrijpen dat het een onoverzichtelijk aanbod is aan providers en waar moet je allemaal wel niet aan denken.

We hebben de belangrijkste punten voor je op een rij gezet die Webstation voor je verzorgt. Houdt er rekening mee dat .com en .org-domeinen gemiddeld vijf dagen nodig hebben om te verhuizen van provider. .nl-Domeinen kunnen meestal direct worden omgezet.

Voor webdesign verzorgen we onder andere:

 • Gratis registratie van domeinnaam
 • Verhuizen van een domein naar onze hosting provider
 • Het instellen van emailadressen
 • SSL-certificaat
 • SEO geoptimaliseerd
 • Online en telefonisch support

Zo wordt alles voor je geregeld en heb je één aanspreekpunt voor alles. Dat is wel zo makkelijk!

Webstation verzorgt ook grafische ontwerp in Hilversum

Ervaring in grafisch vormgeven binnen Webstation gaat terug tot de vorige eeuw. Nog voor de Apple MacIntosh van Steve Jobs aan zijn opmars was begonnen, was dit het tijdperk van het grafische reproductie tekenen. Dat is met de technologie van deze tijd niet meer voor te stellen.

Onze ervaring gaat dus een aardig poosje terug in de tijd. Ondanks dit verre verleden zijn de mensen van Webstation niet stil blijven staan in de technologische tijdlijn. Integendeel, de interesse naar het webdesign en grafische vak is alleen maar gestegen vanwege deze digitale revolutie.

Door de jaren heen is er veel ervaring opgedaan bij verschillende bureau’s en freelance projecten nabij Hilversum. Van logo’s, huistijl tot brochure en van posters, abri’s tot gigantische oversized wallpapers.

Grafische vormgeving:

 • Logo ontwikkeling/restyling
 • Huisstijl (briefpapier, visitekaartje, etc.)
 • Brochure
 • Folder
 • Poster
 • Autobestickering
 • Textielbedrukking

Kennis maken?

Naast grafisch ontwerp, webdesign, domeinnaamregistraties & hosting bieden wij nog meer online diensten aan, binnen en buiten Hilversum. Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag eens kennis maken? Bel ons, stuur een bericht of kom eens langs voor een bak koffie of kop thee, dan praten we je graag bij over de mogelijkheden die bij je wensen passen.